viernes, 15 de mayo de 2009

Nacha Pop: Homenage a Antonio Vega

Vullguera rendir homenage ací hui a una de les figures indiscutibles del pop espanyol que nos ha deixat, fa apenes tres dies. Parle d'Antonio Vega, clar està. Nos ha deixat, i en ell, com sempre que nos deixa un geni, se'n va una gran veu i un gran músic.
Antonio Vega fon, junt a son germà, fundador del grup Nacha Pop, un dels grans de la década dels 80, de la moguda madrilenya i grup llegendari en definitiva, d'una època potser la més creativa de la música pop en Espanya.
Antonio Vega sempre estigué prop de la música, de les cançons, de les melodies. Hui ya no el tenim entre mosatros, pero com també sol passar en estos casos, encara que l'home no estiga, la seua música sempre perdurarà i estarà sempre per a omplir buits i moments de la nostra vida.
Hui vos deixe, com no podia ser d'una atra manera, en el que s'ha vingut a denominar com la millor cançó del pop espanyol. La compongué i cantà ell, Antonio Vega, en el seu grup, Nacha pop. Com no, "La chica de ayer". Descansa en Pau, Antonio.

No hay comentarios: