viernes, 13 de marzo de 2009

Betty Troupe: el pop fashion

Hui tinc el plaer de presentar-vos un grup casi oblidat en el pas dels anys, pero que de segur els que vixqueren aquells 80, sobretot els valencians, recordareu; es tracta de Betty Troupe. Este grup estava compost per sis membres, tres chics i tres chicones. La líder indiscutible de la banda era Flora Illueca, una chica molt bonica i en una dolça veu. Ademés també componia.
El grup adoptà una estètica fashion molt habitual en l'época i fea un pop molt fresc i cuidat, fent us dels sintetisadors a l'estil de Glamour i unes atres bandes naixcudes junt a les ones de la costa valenciana. Betty Troupe tingué una vida efímera, apenes un parell d'anys, 1983 i 1984, pero en un moment de plena efervescència musical, deixaren la seua impronta per a sempre. Hui rescatem ad este emblemàtic grup de la moguda valenciana en un vídeo que ademés es tot un lux, ya que conta en dos cançons: "MS20" i el famós "El vinilo", que fon tot un èxit en les llistes de vendes de 1983.

2 comentarios:

Eco Taronja dijo...

Vaja interessant blog musical. Una petició al disc jokey, alguna cosa en valencià dels 80. per exemple Pep laguarda i la tapineria...

ismael dijo...

La veritat és que la producció en valencià en eixa època no és que fora abundant precisament. De totes les maneres, miraré de ficar alguna coseta que siga interesant. ;)