lunes, 18 de agosto de 2008

MICHAEL JACKSON: El rei dels 80

Totes les presentacions sobren per ad este prodigi de la música i el ball que tinguérem l'oportunitat de fruir a lo llarc dels anys 80. Possiblement hui en dia, als més jóvens, escoltar este nom vinga relacionat en l'escàndal, els juïns, l'image d'un home extremadament fràgil i en peluca al que tota la prensa seguix i acossa pero del que poc se sap ya que fea o a que se dedicava.
Be, Michael Joseph Jackson naixqué en l'estat nortamericà d'Indiana, en l'any 1958, i ya des de ben chicotet tingué que guanyar-se la vida actuant junt als seus atres germans, en el mític grup The Jackson Five. Pero tot això canvià quan aplegaren els 80 i sobretot el seu LP (long play) “Thriller” que el va convertir en superestrela del rock, multimillonari i absolut rei indiscutible del panorama musical durant molts anys. Este disc, publicat en 1982 és, a dia de hui, el més venut de l'història. Definitivament, se podria estar moltes hores parlant d'ell i de la seua biografia, tant personal com musical, plena de extravagàncies, d'anécdotes i de sifres estratosfèriques que el fan un dels personages més importants de l'història de la música contemporànea. Hui en dia patix delicadíssims problemes de salut i es deixa vore molt poquet inclús pel carrer, pero des d'ací l'anem a recordar en tot el seu màxim apogeu. En esta ocasió no vaig a oferir-vos el archiconegut “Thriller”, eixe vídeo mític ple de zombies ballarins, sino un atre tema que a mi personalment sempre m'agradà inclús més que Thriller. Es tracta de “Billie Jean”, tema que gojà també de grandíssima repercussió i que encara hui és empleat a sovint com a riddim en composicions de hip-hop per molts dj's.
Disfruteu puix d'esta actuació de l'any 1983 a on encara Michael Jackson era negre i cantava i ballava com ell a soles sabia. Sense imitacions. MJ en estat pur.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ha segut un mit vivent i ara s'ha convertit en llegenda. Gràcies per tot, Michael. Descanse en pau.